Lakossági fórumon mutatkoztak be a Fidesz jelöltjei a 9. számú választókerületben


2011-02-23 06:44:42  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Lakossági fórumon mutatkoztak be a Fidesz jelöltjei a 9. számú választókerületben  főképe
Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő a rendszerváltástól egészen napjainkig, 20 éven keresztül volt a város polgármestere. A korábbi polgármester tegnap este, az időközi polgármester és önkormányzati választások előtt 12 nappal, a 9. számú választókerületben, a Kilián lakótelepi Weöres Sándor Általános Iskolában tartott lakossági fórumon mutatta be lehetséges utódait, dr. Áldozó Tamás polgármesterjelöltet és Unger Tamás egyéni képviselőjelöltet.
A kormánymegbízott elsőként dr. Áldozó Tamást mutatta be, aki 1998. óta töltött be alpolgármesteri tisztséget dr. Kovács Zoltán mellett. Mint mondta, a városfejlesztéséről, megújításáról, különböző problémáinak megoldásáról 99 százalékig hasonlóak a nézeteik, egyfajta stratégiát vallanak.
A Kilián lakótelep mellett a Veszprémi út, a Fűzfa utca, a Szabó Ervin utca, a Wesselényi Miklós utca egészen a Juhar utcáig a 9. számú választókerület része.  Eddig dr. Kovács Zoltán képviselte az önkormányzatban ezt a körzetet. Március 6-án, Unger Tamás indul a Fidesz színeiben az ott lakók szavazataiért. Dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott szerint Unger Tamás nem ismeretlen a körzet polgárai számára, hiszen egykor ő is ott lakott, emellett a körzetben működő Pápai Gazdasági Szakképző iskola igazgatójaként is ismerhetik, valamint az előző ciklusban önkormányzati képviselőként is tevékenykedett. Unger Tamást munkája, szellemi paritása, az oktatásban lévő ismerete, a városépítő munkája és önkormányzati tapasztalatai alapján ajánlotta dr. Kovács Zoltán a lakók bizalmába.
- Mind a várost, mind a polgármestert, mind az új képviselőt, akárki is legyen az, a tapasztalatommal, lehetőségeimmel támogatni fogom-garantálta köszöntője végén dr. Kovács Zoltán.
Dr. Áldozó Tamás a fórum során ismertette terveit a város vezetésére vonatkozóan. Beszédét három összetevőre bontotta fel: a munkahelyteremtésről, a közbiztonságról, közrendről és a városfejlesztésről beszélt.
Unger Tamás úgy véli, a képviselőnek az a dolga, ami a nevében is benne van: a lakókörzetében élők képviselete. Mint mondta, ez a legfontosabb dolga minden képviselőnek, hogy ezt megvalósítsa.
- Mindig is úgy gondoltam, hogy a politikának ez a legközvetlenebb megvalósulása, hiszen azokat az embereket képviseljük, akik megválasztottak képviselőnek. A 9. számú választókerület összességében rendben lévő körzet, tulajdonképpen minden egy helyen megtalálható itt: a posta, az orvos, az áruház, minden olyan szolgáltatás, ami a lakótelephez köthető. Itt a képviselőnek az lenne a dolga, hogy az élethangulatot, a lakók életkörülményeit fejlessze, szebbé tegye a környezetet, magyarul megtegyen mindent azért, hogy a lakók jobban érezzék magukat házaikban, lakásaikban. Emellett fontos feladatomnak tartom, hogy a fák gyökerei miatt repedezett, töredezett járdákat rekonstruáljuk a lakótelep környékén. Elsődleges célom, hogy olyan feltételeket teremtsünk a körzetben mind az utak, mind a járdák szempontjából, ami mindenkinek az igényeit kielégíti.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-16 12:35:06

Szintre hozzák a gyalogosfelületeket az Esterházy-kastély előtt


ajánlott cikk főképe

2019-04-28 22:15:53

Zenés Színpadok Országos Fesztiválja


ajánlott cikk főképe

2019-05-09 17:07:07

A Felvidéken jártak az erkelesek


ajánlott cikk főképe

2019-08-08 15:12:54

Készül a piaccsarnok betonaljzata


PÁPA időjárás