Maszkabál a Szivárvány Óvodában


2011-02-23 13:23:38  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Maszkabál a Szivárvány Óvodában főképe
A farsang a vízkereszttől (január 6.) hamvazószerdáig, a nagyböjt kezdetéig tartó időszak elnevezése, amelyet hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemeznek. A város összes óvodájában megünnepelték vagy még a héten fogják tartani a farsangot. Ma délelőtt a Szivárvány Óvoda hat csoportjának gyermekei öltöztek be a számukra legkedvesebb jelmezekbe. A legnépszerűbb maskara a királylány, a hercegnő volt, de a fiúk szívesen „lettek” egy pár órára cowboy-ok vagy éppen sárkányok. A gyerekek a jeles alkalomra már napokkal ezelőtt izgatottan készültek, hiszen álarcokat készítettek papírból és gipszből valamint különböző díszeket kreáltak a mai napra. A délelőtt a móka, a vidámság és a versengés jegyében telt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-01 17:53:33

Világos jövőkép, fenntartható fejlődés - Az Esterházy2035-ről beszélgettünk Áldozó Tamás polgármesterrel


ajánlott cikk főképe

2019-06-13 21:14:12

Szűrőbusz járt a Közgázban


ajánlott cikk főképe

2019-06-18 23:13:21

Értékek mértéktelenül - Múzeumok éjszakája a Kékfestőben


ajánlott cikk főképe

2019-09-01 11:25:32

Megkeződött a zöldfal építése a piacon


PÁPA időjárás