Továbbra is Győrffy Balázs a MAGOSZ megyei elnöke


2011-02-23 21:36:42  | cikk: HuHa  | fotó: Gőgös Kornél  | 


Továbbra is Győrffy Balázs a MAGOSZ megyei elnöke főképe
A Pápai Gazdasági Szakképző Iskola és Kollégium és a Veszprém Megyei Gazdakörök Szövetsége közös rendezésű Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakmai Napjának előadásai után tartotta meg éves küldöttgyűlését a MAGOSZ megyei szervezete, tudtuk meg az elnöktől.
-Két fontos napirendi pontja van a mai küldöttgyűlésnek: az egyik az éves beszámolók megtartása az elvégzett munkáról és a pénzügyi gazdálkodásról, a másik pedig a tisztújítás, hiszen eltelt négy esztendő és az alapszabály szerint tisztújítást kell tartanunk, melynek keretében új elnökséget és számvizsgáló bizottságot választunk.
Győrffy Balázs, leköszönő elnök elmondta, a múlt évet - a Fidesz szövetségeseként - a választások határozták meg; sikerült növelniük a gazdakörök számát a megyében - jelenleg is van alakulóban új szervezetük -; és nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a gazdálkodókat ellássák minden olyan információval, ami a mindennapi működésüket hatékonyabbá és eredményesebbé tudja tenni. A tisztújításon a küldöttek további bizalmat szavaztak az eddigi elnöknek, Győrffy Balázsnak, aki a MAGOSZ színeiben Dunántúlról egyedüliként jutott be a parlamentbe a tavaszi választásokon. Titkárnak Sövényházi Balázst, elnökségi tagnak pedig Kiss Józsefet, Pethő Jenőt és dr. Kovács Zoltánt választották meg a küldöttek a következő négy éves időszakra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-13 21:49:54

Egyiptom kincsei


ajánlott cikk főképe

2019-11-11 19:25:09

Márton-napi vigadalom a Munkácsyban


ajánlott cikk főképe

2019-08-22 20:33:22

A "legundokabb történet" 1849-ből


ajánlott cikk főképe

2019-09-28 10:07:20

Köszönet a testületi tagok munkájáért


PÁPA időjárás