Családi hétvége az ősz jegyében


2009-10-25 21:06:54  | cikk:  | fotó: Tóth Tamara  | 


Családi hétvége az ősz jegyében főképe
A Jókai mór Művelődési Központ és a Bakonyalja Egyesület Családi hétvégét szervezett az ősz jegyében ma délután a színházban, a szünidei programok keretében és a résztvevők száma azt jelezte, hogy sok család döntött úgy, kreatívan tölti el a vasárnapját. A foglalkozások kora délután kezdődtek az emeleti előtérben és az előadótermekben. A Kreatív Kuckóban Bakó Ildikónál dióhéj babát lehetett készíteni, Ihász László a kosárfonás művészetét tanította a gyerkőcöknek és Somogyi Anikó őszi asztali díszeket készített száraz virágokból és terményekből. Bognár Zsófia, kuktaképző a gyerekekkel együtt készített gyümölcssalátát az ősz ízeiből, a lurkók nagy örömére. Veszprémből hozott „Kiscsillag” új generációs képességfejlesztő játékokat Farkas Veronika. 16 óra 30 perctől Zöld mozi kezdődött a színházteremben, melynek keretében két ismeretterjesztő filmet: az Európa-diplomás „Természeti kincseink” című alkotást, majd „A meghódított Kárpát-medence-1100 év ökológia” című filmet tekinthették meg az érdeklődők.


Tóth Tamara

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-27 15:42:45

Fertőtlenítették az óvodákat


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 16:17:46

Harmincan karanténban, száz kisgyermek óvodában - járványügyi helyzet legfrissebb pápai adatait ismertette a polgármester


ajánlott cikk főképe

2020-01-23 00:39:29

Édes Lászlóné vehette át a Pro Cultura Díszoklevelet


ajánlott cikk főképe

2020-05-25 15:15:26

Köszönet a városi intézmények dolgozóinak a segítő munkáért - polgármesteri sajtótájékoztató a járványhelyzetről