Halálos baleset az Erkelen


2011-03-05 10:44:20  | cikk: HuHa  | 


Halálos baleset az Erkelen főképe
Halálos kimenetelű baleset történt kora délelőtt az Erkel utcán, a Huszár lakótelep mellett. Egy a Somlai út irányából a Celli út felé közlekedő személygépkocsi elütött egy idős hölgyet, aki az úttesten próbált átkelni. A helyszínre mentőhelikopterrel is érkeztek mentősök, ám a gyors segítség ellenére az idős hölgy a helyszínen belehalt sérüléseibe. A baleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja igazságügyi orvos – és műszaki szakértő bevonásával – tudtuk meg Derczó Zoltántól, a Közlekedésrendészeti Alosztály vezetőjétől. A helyszínelés jelenleg is tart, a rendőrség az Erkel utcát a Zárda utca és Celli út közötti szakaszon lezárta. Az útlezárás várhatóan még egy órán át tart.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-09 22:00:05

Lendületesen épül a körforgalom a Szent István úti csomópontnál


ajánlott cikk főképe

2020-02-10 19:43:43

Matisse után Dürer-kiállítás az Esterházy-kastélyban


ajánlott cikk főképe

2019-11-13 21:49:06

Utazzunk Velencébe a refisekkel


ajánlott cikk főképe

2019-10-28 23:33:27

Reagált és értékelt Grőber Attila