Indul a szállodaépítés


2011-03-05 10:57:50  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Indul a szállodaépítés főképe
A Várkertfürdő felé járók már láthatták, hogy az elmúlt napokban lekerítették a termálfürdő melletti területet a stadion irányába – azt a helyet, ahol a közeljövőben szálloda emelkedik majd. Mint arról korábban hírt adtunk, a K+F Pannon Hotel Projekt Kft. beruházásban épülő hotelben 133 lakóegységet alakítanak ki, melyből hat magasabb színvonalú lakosztály, huszonöt emelt színvonalú, a többi pedig minőségében négy csillagos kategóriájú szoba lesz. A szálloda a Best Western márkanév alatt fog működni, az üzemeltetést a tervek szerint az Accent Hotel Management látja majd el. A hotel terveit a Mezei László vezette építésziroda készítette, a kivitelezést pedig a Market Építő Zrt. végzi majd. Az építési terület kijelölését követően várhatóan hamarosan megkezdődnek a munkálatok a Várkertfürdő melletti területen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-24 12:04:09

Áll a piaccsarnok fémszerkezete


ajánlott cikk főképe

2019-10-05 20:18:28

Megszépült a vasútállomás környéke


ajánlott cikk főképe

2019-07-31 18:42:23

Szombaton tartják a Tókertben élők városrészi napját


ajánlott cikk főképe

2019-09-17 07:20:26

Turizmusfejlesztés, belváros-rehabilitáció, falvaink fejlesztése, intézményi korszerűsítések - négy újabb pont az Esterházy2035-ből


PÁPA időjárás