Teltház a Koko-Gym KSE gáláján


2011-03-05 23:50:36  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Teltház a Koko-Gym KSE gáláján főképe
Zsúfolásig megtelt ma este a Petőfi Sándor Gimnázium aulája, ahol az egyesület második pápai rendezésű gáláját tartotta. Az est főmeccsét MMA szabályrendszerben Farkas Péter vívta, aki a tavalyi meccs visszavágóján, az érdi Papp Sándorral mérkőzött meg. Az est egy Jiu Jitsu fegyverbemutatóval indult, majd sorban következtek a színvonalasabbnál színvonalasabb összecsapások. 13 mérkőzést tekinthetett meg a publikum, a legnagyobb érdeklődés a gála utolsó két meccsét övezte, ahol előbb Eck László legyőzte Stergerits Gergelyt, majd következett a visszavágó Farkas és Papp között. A 2x5 perces összecsapáson végig Farkas dominált, kivétel nélkül mindenki győztesként ünnepelte, ám jelenlévők nem kis megdöbbenésére a bírák döntetlent hirdettek, így extra menetnek kellett volna következnie, amire végül nem került sor, így a mérkőzés bírója mindkét harcos kezét a magasba emelte.
- Úgy érzem megérdemeltem volna a győzelmet, ám a bírók másképp látták – mondta Farkas Péter. Nem vagyok elkeseredve a döntetlen miatt, örülök, hogy a közönség jól szórakozott, köszönet jár nekik a lelkes biztatásért. Most egy rövid pihenő vár rám, aztán majd meglátjuk mikor lépek ismét a ringbe.
- Nagyon elégedett vagyok a ma estével, köszönet a szponzoroknak és legfőkébb a közönségnek, fantasztikus hangulatot varázsoltak ma estére – mondta Korpics Gábor, az egyesület elnöke. Sajnos többször is át kellett szerveznünk a gála menetét, hiszen sérülések, betegségek miatt többen is visszamondták a meccseket. A helyettük beugrók tisztességgel helytálltak, mindenkivel elégedett vagyok, remélem jövőre hasonlóan színvonalas estében lehet részünk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-15 18:09:07

Elmaradnak a kézilabda-mérkőzések is


ajánlott cikk főképe

2020-02-01 15:24:30

Hasznos volt a 90 perc


ajánlott cikk főképe

2020-01-03 12:09:53

Jótékony dartsosok


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?