A nőket köszöntötték


2011-03-06 07:15:31  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


 A nőket köszöntötték főképe
Fergeteges hangulatú műsorral köszöntötte tegnap este Hófehérke és a hét törpe, azaz Fehér Ferenc karnagy és hét férfitársa a Bárdoss Lajos Vegyeskar női tagjait a közelgő Nőnap alkalmából a Pedagógus Művelődési Házban.  A törpék és Hófehérke az ismert mese történetébe beleágyazott női tanulságokkal és közismert, a nők által különösen kedvelt dalokkal kedveskedtek 39 hölgytársuknak. A jól értesült törpék felolvasták téziseiket arról, miért élnek tovább a nők, mint a férfiak, miért jobb a színlátásuk, miért fürgébbek és hajlékonyabbak, mint a férfiak, miért hatékonyabbak a férfiaknál, és miért képesek egyidejűleg több dologra koncentrálni a nagyszerű és csodálatos nők.
Az XX kromoszóma a nőknél például azt jelenti, hogy a férfi kevesebb genetikai információval rendelkezik, tehát kevesebbet ér. A nők havonta jelentős mennyiségű vért veszítenek. Olyan sokat, hogy elviselése bármely férfit komolyan legyengítene. A női test ezzel szemben sokkal szívósabb. Az egyik törpe szerint a nők tagadhatatlanul többre képesek, mint a férfiak, mert a nők mindenre képesek, emellett a gyermekek szülése is a nők kiváltsága, hiába is erőlködne e témában egy erős, jól felépített férfi.
A műsor után természetesen nem maradt el a virág ajándékozása sem, a megalapozott jó kedélyállapotot a tombolák sorsolása és a játékok csak tovább fokozták a megjelentek körében.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-10 19:43:43

Matisse után Dürer-kiállítás az Esterházy-kastélyban


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 16:56:46

Cseppképpont - Kamarakiállítás nyílik szombaton a Kékfestőben


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 18:23:39

Készül az új út az iparterületek kiszolgálására


ajánlott cikk főképe

2020-03-23 13:37:12

A Fidelitas segítséget ajánl az idősek ellátásához