Farsangi buli a Kópévárban


2011-03-06 07:23:44  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Farsangi buli a Kópévárban főképe
A Fogjunk Össze Értük - Szülők a Gyermekekért Közhasznú Egyesület tegnap délután 25 gyermeknek és szülőnek rendezett rendkívül jó hangulatú farsangi bulit a Kópévárban. A fánkevő versenytől a lufi-fújó versenyen és az alma kihalászós vetélkedőn át több megmérettetést is rendeztek a szülők gyermekeiknek. Az elmaradhatatlan táncverseny mellett ottjártunkkor a farsangi tortákat is felszeletelték, amit már nagy izgalommal vártak a gyerekek.
Az egyesület több közös programot szervez a gyerekek és szülők számára, elsődleges céljuk, hogy az együtttöltött idő alatt mindenki épüljön, fejlődjön egy kicsit: különböző kirándulásokat, táborokat szerveznek, képzésekre járnak.
Hegedüsné Fűz Anita, a Fogjunk Össze Értük - Szülők a Gyermekekért Közhasznú Egyesület tagja kérdésünkre elmondta, a gyerekek részéről fogalmazódott meg az igény a tegnapi rendezvényre. A tegnapi nap kifejezetten a szórakozásé és az önfeledt jókedvé volt - fogalmazott Hegedüsné.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-11 22:34:43

Robotika kiállítás és bemutató


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 11:46:25

Helyi események - helyi emlékek


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 12:43:22

66 raklap bébiételt hozott a Teuton lovagrend


ajánlott cikk főképe

2020-01-12 16:36:43

"Minden egyes családban vannak hősök, akikre büszkék lehetünk" - A doni katasztrófa áldozataira emlékeztek