Március 15-re készültek a Weöres iskola napközisei


2011-03-10 20:56:59  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Március 15-re készültek a Weöres iskola napközisei főképe
A Weöres Sándor Általános Iskola alsós napközisei háromnapos projekt délutánon vehettek részt a március 15-ei ünnepség kapcsán.
- A program célja, hogy a kicsiket előkészítsük az ünnepre, hazafiasságra neveljük, történelmi és néprajzi ismereteket adjunk át nekik, valamint hasznosan, élvezetesen töltsék el délutánjaikat. Mottónk: Mert napközisnek lenni jó! Ezért szeretnénk a gyerekeknek olyan délutáni elfoglaltságot szervezni, amivel ezt az érzést kelthetjük bennünk. Kedden délután az udvaron baranta bemutatót láthattak a gyerekek, melyet a Hétcsillag Egyesület baranta szakosztálya mutatott be, Pintér Péter elnök vezetésével. Közben az ebédlőben néptánc oktatásra került sor a Tánc-Lánc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény szervezésében. A talpalávalót az Allegro Művészetoktatási Intézmény néhány tagja húzta. A szerdai napon huszárok látogattak el az iskolánkba és előadást tartottak a régi huszár életről és ruhaviseletről. Közben pedig patkó-, célba- és karikadobást próbálhattak ki az ügyes kezű napközisek. A csütörtök délután a kreatív foglakozások jegyében telt, készítettünk nemzeti színű dekorációt, virágot, kokárdát, ablakdíszt stb., melyekkel az intézmény falait fogjuk díszíteni. A program zárása a holnap reggeli ünnepség lesz - mondta el Horváthné Bátor Mária a napközis munkaközösség vezetője.
Az iskola hasonló jellegű programot húsvét előtt fog szervezni, szintén a napköziseknek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-09 22:48:55

Az országos központi készletből is kap védőfelszereléseket az ESZI


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 18:19:16

Felolvasóest Wass Albert tiszteletére


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 16:15:53

Kezdődik a Gróf úti járdafelújítás


ajánlott cikk főképe

2020-02-21 21:57:13

A Magyar Falu Programról tájékozódtak a polgármesterek