Együttműködési szerződést kötött az iparkamara és a Pápai Ipari Park


2011-03-16 13:35:52  | cikk: mo  | 


Együttműködési szerződést kötött az iparkamara és a Pápai Ipari Park főképe
Együttműködési megállapodásban rögzítette a már korábban is működő szolgáltatásait a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (VKIK) és a Pápai Ipari Park ma délelőtt. A két intézmény között eddig is szoros volt az együttműködés, hiszen számos alkalommal szerveztek különféle témájú fórumokat a helyi vállalkozók tájékoztatása céljából, a kamara azonban idén április elsejétől kihelyezett irodát is működtet Pápán. A VKIK térségi koordinátora Bocskay László, aki ügyfélszolgálati időben áll a helyi vállalkozások rendelkezésére. A kamara célja, hogy térségi koordinátora közreműködésével egyrészt minél több vállalkozás kapja meg a legfontosabb információkat, legyen szó pályázati tanácsadásról, kamarai szolgáltatásokról, fejlesztési lehetőségekről vagy éppen a hazai és európai uniós forrásokról, másrészt pedig segítse feltárni azokat a lehetőségeket, amelyek a versenyképesség javítását szolgálják – s természetesen mindezt itt helyben – foglalta össze Markovszky György, a VKIK elnöke.
Schmidt Lajos, a Pápai Ipari Park ügyvezetője arról számolt be, tevékenységük a jövőben még szerteágazóbb lesz. Bocskay Lászlóval személyesen látogatnák meg az Ipari Parkba települt vállalkozásokat, felmérnék azok jelenlegi helyzetét, céljait, fejlesztési lehetőségeit, elvárásaikat. Schmidt Lajos hozzátette, jól bevált gyakorlatként folytatják a személyes konzultációk, fórumok, pályázati tanácsadások szervezését.
A szerződéskötés alkalmával elhangzott, tervezik egy faipari klaszter létrehozását az Ipari Parkban, amely részben gyártmányfejlesztésben, marketingben, a logisztikai és a beszállítói rendszer kiépítésében, partnerkeresésben új lehetőségeket nyújthat a vállalkozások számára – árulta el Schmidt Lajos.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-02 09:37:48

Jöttek, láttak, elűzték a hideget


ajánlott cikk főképe

2020-06-04 19:37:12

Trianon a velünk élő múlt, a velünk élő történelem


ajánlott cikk főképe

2020-03-10 13:19:21

Egy emlékezetes nap emlékei - Kamarakiállítás nyílik a református könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 17:57:38

Nőtt a házasságkötések és a gyermekszületések száma Pápán 2019-ben