Galambász díjkiosztó


2011-03-19 11:52:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Galambász díjkiosztó főképe
A Bakony Röpcsoport és a pápai Y 14 Egyesület közösen tartotta ma délelőtt a 2010-es esztendő értékelését illetve díjkiosztóját. A 2009-es év után a tavalyi szezon jóval eredményesebb volt, Politzer József elégedett lehet, hiszen magyar bajnoki címek, kupasikerek, sőt olimpiai részvétel öregbítette az egyesület hírnevét, az egyik legnagyobb eredmény, hogy Tóth Imre az olimpiai negyedik helyezett csapatba két galambot adott.
- Jó dolog galambásznak lenni – mondta Politzer József – amellett, hogy ellenfelek vagyunk, társaknak is kell lennünk, akik számíthatnak egymásra, szerencsére ez a pápai egyesületre igaz is. Ha az eredményeket nézem, büszkék lehetünk a pápai galambászokra, hiszen nekik köszönhetően ismét az ország vezető egyesületei közé tartozunk, nem kis dolog 5000 versenyző között az élbolyban szerepelni. Ha lehet, ezeket az eredményeket szeretnénk tovább fokozni 2011-ben, hiszen a galambok olyan állapotban vannak, ami bizakodásra ad okot, remélhetőleg az időjárási frontok is elkerülnek minket.
Politzer József elmondta, az egyik legjobb eredményük, hogy a Magyar Kupában testvérével, Politzer Miklóssal és Molnár Sándorral 100.000 indulóból az első 10-ben végeztek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-18 17:26:34

Nemzetközi galambkiállítás a Sportcsarnokban


ajánlott cikk főképe

2019-07-04 17:32:36

Foci délelőtt, délután


ajánlott cikk főképe

2019-09-24 14:30:50

Kézilabda: Győzelemmel kezdett az U15


ajánlott cikk főképe

2019-10-14 16:58:20

Megőrizte hazai veretlenségét a pápai kosárcsapat


PÁPA időjárás