Tovább tart a Bakonyerdő jó sorozata


2011-03-28 18:30:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szombaton a Városi Sportcsarnokban rendezték az Országos Modern Táncbajnokságot, így a Bakonyerdő Pápa Ajkán játszotta le második „hazai” mérkőzését a rájátszásban. Az ellenfél Tapolca alakulata volt. Poór Tamás csapata múlt héten drámai végjátékot követően győzte le a Veszprémi Egyetemet, a kézisek szerettek volna újabb jó eredményt elérni, amivel még jobban megszilárdították volna helyüket az NB II-ben. A mieink 13-12-es félidő után végül 27-27-es döntetlent értek el, amivel továbbra is a harmadik helyen állnak a tabellán.

Pápai gólszerzők:
Szabó Tamás 9
Takács Balázs 7
Reizinger Szabolcs 5
Harcos Bertalan 3
Sarus Ferenc, Nagy Péter, Lakos Csaba 1

Az ifjúságiak egy remek hajrát követően fél perccel a vége előtt maguk javára fordították az állást és 26-25-ös győzelmet arattak. Kapcsándi Zsolt, a csapat edzője elmondta, a fiúk küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak, volt aki betegen vállalta a játékot, így ez a győzelem még értékesebb számukra.

A Bakonyerdő április 2-án az Ácsi Kinizsi SC otthonába látogat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-27 16:33:29

Súlyos sérülést szenvedett Kaposváron a Perutz kapusa (Frissítve)


ajánlott cikk főképe

2019-08-18 12:15:49

Éremátadó Nyárádon


ajánlott cikk főképe

2019-11-10 19:16:38

Hatgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-07-18 20:42:03

Megyei első osztály és diákolimpia - sokat dolgoznak a Vasas teniszezői


PÁPA időjárás