Ezúttal Zalaegerszeg volt a célpont


2009-08-13 12:40:46  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Ezúttal Zalaegerszeg volt a célpont főképe

A zalaegerszegi kórházba szállított egy korábban sikeresen újraélesztett  beteget délelőtt a Sármellékről érkezett mentőhelikopter. Mint Kürti Józseftől, a Mentőállomás vezetőjétől megtudtuk, a légi betegszállítás korántsem ritka: idén eddig körülbelül harminc alkalommal szállt le Pápán a jól megkülönböztethető, sárga helikopter.

A betegszállítás sem egyirányú; például a közelmúltban is előfordult az, hogy környékbeli kistelepülésről helikopter szállította Pápára a szívinfarktusos beteget. Balesetkor vagy más sürgős esetben egyébként mind a Balatonfüreden, mind a Sármelléken telepített helikopterre számíthatnak a környékbeliek; mindkét gép készenlétben áll olyan esetekben, amikor a hagyományos, mentőautós ellátás veszélyeztetné a beteg életét.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet