Nyitott Templom


2009-08-13 15:58:08  | cikk:  | 


Nyitott Templom főképe
2009. augusztus 1-jétől szeptember végéig a református templom nyitva áll mindenki számára, aki szeretné megtekinteni, szeretne elcsendesedni vagy egy kis feltöltődésre vágyik.
Városunk egyik éke a Március 15. téri református templom. Sok turista jár  városunkba pihenni, akik kíváncsiak voltak a templom belsejére is és több pápai érdeklődő is volt.
- Innen  az ötlet, hogy a templom mindenki számára elérhető legyen. Önkéntes hívők vezetik körbe az érdeklődőket, legyen az pápai vagy akár máshonnan érkezett - tudtam meg Szakács Gergely lelkésztől.
A templom látogatható 2009. szeptember 30-ig a következő időpontokban: szombat 10.00-12.00 és 15.00-17.00 valamint  vasárnap 9.00 - 11.00 és 15.00 – 17.00 óra között. Istentisztelet vasárnap 10 órakor.
Hétköznap keddtől péntekig, 9.00 és 12.00 között érdeklődni a Lelkészi Hivatalban, a templom oldalánál a Kollégium utáni épületben.

Tóth Tamara


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet