Pénteken Megyefutás


2011-05-03 15:02:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Magyar Sport Napja alkalmából május 6-án 14. alkalommal rendezi meg a Veszprém Megyei Önkormányzat az egészséges életmód és a mozgásgazdag életvitel népszerűsítésére a Megyefutást. A rendezvénysorozat ma délelőtt Gyulafirátótról indult, Pápára pénteken délelőtt 9 órakor érkezik a küldöttség. A Városi Sportcsarnok előtt előbb Rádi Róbert, polgármesteri kabinetvezető mond köszöntőbeszédet, majd a hagyományokhoz híven felkötik a város szalagját a megyezászlóra. A váltóban a négy nap során a Megyei Önkormányzat, a Megyei Rendőr főkapitányság tagjai, valamint az önként jelentkezők mellett a VEDAC, a Pápai SE, a Marathon Tömegsport Egyesület és a Péti Futóegyesület amatőr és igazolt futói vesznek részt. A sportolók Pápa után Tapolcafő felé veszik az irányt, majd Gannán megkoszorúzzák Esterházy Miksa, a Magyar Atlétikai Klub alapítójának sírját.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-12 18:32:46

Európa-bajnok lett a pápai íjász


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 16:46:56

Nyárádra került a Takácsi kupa


ajánlott cikk főképe

2019-11-07 19:50:28

Idegenben folytatódik a Perutz FC nehéz szériája


ajánlott cikk főképe

2019-11-11 10:17:21

Első idegenbeli sikerét aratta a Concordia Motax KC


PÁPA időjárás