Nyílt nap a Weöresben


2011-05-04 14:07:12  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Nyílt nap a Weöresben főképe
Tegnap a felső tagozatban ma délelőtt pedig az alsósoknál tartottak nyílt napot a Weöres Sándor Általános Iskolában, melyre a diákok szüleit invitálták.
- Iskolánkban már hagyomány, hogy év vége tájékán nyílt napot tartunk a szülők részére. Ezáltal betekintést nyerhetnek a tanórák menetébe, a diákok és a tanárok munkájába egyaránt - hangsúlyozta Véseiné Kárpáti Ágota, az alsós munkaközösség vezetője.
A 2.a osztályfőnöke hírportálunknak elmondta, hogy az első órában magyar irodalom órát tart, melyen a szövegfeldolgozásé lesz a főszerep, nyelvtanon és matekon pedig a tananyag szerint haladnak majd. Az első osztályosoknál keresztrejtvényfejtéssel és olvasással kezdik a napot.A nyílt nap az alsósoknál nyolc osztályban zajlik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-17 13:51:36

Új darabokkal jelentkezik az S.K. Társulat


ajánlott cikk főképe

2019-12-13 18:10:26

Családi fotóalbum - Oláh Sándorné Nagy Gabriella


ajánlott cikk főképe

2019-12-15 21:35:52

Kézműves foglalkozás a múzeumban


ajánlott cikk főképe

2019-09-20 22:17:05

Krisztus keresztjének szálkája és az Esterházy-panoptikum - Ars Sacra Fesztivál a Nagytemplomban