Látványos lovas show a hétvégén - Lovasmajális 2011.


2011-05-06 12:23:34  | cikk: mo  | 


Látványos lovas show a hétvégén - Lovasmajális 2011. főképe
Tapssal, örömmel, kiáltozással fogadták a gyerekek a lovagi torna lovasait ma délelőtt a hétvégi Lovasmajális nyílt napján. A Pápa Város Önkormányzata támogatásával a Pápai Lovas Club szervezésében megvalósuló nagyszabású rendezvény első napján a pápai és környékbeli óvodák, általános iskolák növendékei kaphattak ízelítőt a Lovasmajális izgalmas attrakcióiból. 
Ameddig a szem ellátott, a Lovasiskola sportpályája megtelt gyermekközönséggel, akik természetesen nemcsak a hétvége programjaiból láthattak néhány jelenetet, hanem megtapasztalhatták a lovaglás és a lóval való foglalkozás nyújtotta örömöket is. Kocsis László, a Pápai Lovas Club üzemeltetője elmondta, a nyílt napnak és a hétvégi Lovasmajálisnak egy a célja,  ismerjék meg a gyerekek a lovassport rejtelmeit, kapjanak ízelítőt a történelemből és lássák, mennyi örömet nyújt az állatokkal történő foglalkozás. 
E gondolatok jegyében állt össze a program, mely minden korosztály számára tartogat izgalmas programelemeket. A hagyományos és egyben látványos díjugrató versenyszámok mellett a legkülönfélébb lovas-és fogatbemutatók, élő huszártábor, állatsimogató, lovaglási lehetőség  valamint éjszakai lovas show Pintér Tibor színművésszel és a Komáromi Lovasszínházzal nyújt kikapcsolódást minden érdeklődő számára.

Lovasmajális május 6-8. között, a Lovasiskolában. 
Részletes program: www.lovasmajalis.hu

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-05 20:55:02

KELLA koncert a kórházban


ajánlott cikk főképe

2019-11-28 08:07:06

Hálaadás a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2019-11-15 19:46:24

Játékunk fődíjasa minden nap olvassa a Pápa-ma hírportált


ajánlott cikk főképe

2020-01-01 12:40:44

Színpompás szilveszter