Átadták a mozi munkaterületét a kivitelezőknek


2011-05-06 19:49:01  | cikk: Tóth Tamara  | 


Átadták a mozi munkaterületét a kivitelezőknek főképe
Mint ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a városközpont funkcióbővítő rehabilitációját célzó pályázat magasépítési munkálataiba a Fő utca 5-7.9. számú épület valamint a mozi felújítása tartozik bele. A régi Városháza épületén már javában folynak a felújítási, átalakítási munkák, tegnap délelőtt pedig a pályázat előrehaladtával átadta a fenntartó a kivitelezőnek a mozi munkaterületét is.
A homlokzati nyílászárók a teljes rekonstrukcióhoz igazodva végleges formájukban kerülnek már a helyükre, ezzel összefüggésben pedig az előcsarnok a benne működő büfével szintén megújul. A térbe állított galériára vezető lépcsőt lebontják, a szinteket a praktikusság jegyében épített új lépcső beépítésével kapcsolják össze. Álmennyezet, új homlokzati tető épül, valamint a külső homlokzatról lekerül a burkolat, helyére az eredeti homlokzatot állítják vissza a kivitelezők és a tetőszerkezet is teljesen új lesz. A termet, a benne található székekkel és a vetítővásznat nem érinti a felújítás. A munka a bontási folyamatokkal kezdődik, majd az átalakítási és bővítési munkálatok következnek, végül pedig akadálymentesítik az épületet - tudtuk meg Németh Csabától, a kivitelező Városfejlesztő Kft. műszaki munkatársától.
A felújítás teljes beruházási költsége 24 millió forint és 5 százalékát teszi ki a projektnek. A mozi előreláthatóan szeptemberig lesz zárva.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-06 23:01:06

"A tanítás nem tudomány, hanem művészet"


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 22:22:50

Történelmi játszóvár lesz a Hagyományok Hegyén


ajánlott cikk főképe

2019-10-23 22:24:05

Dr. Áldozó Tamás: Legyünk erősek az emlékezésben, legyünk bátrak a tiszteletadásban!


ajánlott cikk főképe

2020-01-01 12:40:44

Színpompás szilveszter