Presztízsmeccset nyert a Lombard II


2011-05-08 11:23:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az egykori pápai játékosokat a soraiban tudó Celldömölk otthonában lépett pályára a NB III-as csapat, ezúttal mestere nélkül, ugyanis Nagy Mihály tüdőgyulladás miatt nem lehetett ott a találkozón, így Jevgenyij Baranov ült le a pápaiak kispadjára. Már a mérkőzés elején védekezésre rendezkedett be a hazai csapat, aminek nagyon nehezen találta az ellenszerét Lombard II, sőt a 25. percben a védők figyelmetlenségét kihasználva Kocsis lépett meg és a kapuba helyezett. A második félidőben egyre nagyobb fölényben játszottak a vendégek és megérdemelten fordították meg a mérkőzést az egyre jobban elfáradó hazaiak ellen. Először Varga lőtt szép gólt szabadrúgásból, majd Domján jobb oldali lövésszerű beadása vágódott a kapuba. A vendégcsapat fölényére jellemző, hogy rúgtak három kapufát és öt gólt, amiből sajnos hármat érvénytelenített a játékvezető.   Jevgenyij Baranov: - Igazi rangadó, jó mérkőzés volt. Minden nap együtt dolgozom a csapattal és köszönöm, hogy első felnőtt mérkőzésemen ilyen jól álltak a mérkőzéshez.

Celldömölk – Lombard Pápa II 1-2 (1-0) Gól: Kocsis ill. Varga, Domján

Celldömölk: Tóth, Kazári, Mayer, Kalcsó, Győrvári, Szilágyi, Györkös, Ambrus, Mészáros (Gaál), Enyingi (Csákvári), Kocsis

Lombard Pápa II:  Hajgató – Domján, Bíró, Karácsony, Borsos – Peric (Somogyi), Dóczi, Kaszás – Varga (Wéninger), Csepregi (Nyári), Quintero

A tabella élmezőnye:
1. Sopron 58 pont
2. Lombard II 55
3. Hévíz FC 54
4. MTE 43
5. Balatonfüred 42

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-12 20:51:25

Idegenben javított a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 10:08:45

Gyászol a magyar sportélet


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt