Vonat elé ugrott – meghalt az ismeretlen öngyilkos


2011-05-08 12:11:53  | cikk: HuHa  | 


A Pápa-Celldömölk között közlekedő – Cell felé haladó - személyvonat elé ugrott egy férfi ma reggel 8 óra 35-kor, a Pápát elkerülő út felüljárója alatt. Az öngyilkos a helyszínen meghalt. A rendkívüli haláleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálja közigazgatási eljárás keretében. A helyszínelés mostanra befejeződött, a vasúti közlekedés helyreállt. A kapitányság illetékesétől megtudtuk, az öngyilkos férfi személyazonossága egyelőre nem ismert.
Az elhunyt férfi 175-180 cm magas, vélhetően középkorú, rövid barna hajú, erős testalkatú, pocakos. A tragédia idején barna bőr félcipőt, világoskék farmert, fekete pólót és szürke átmeneti dzsekit viselt.
A rendőrség kéri, hogy aki a fenti adatok alapján azonosítani tudja az elhunytat jelentkezzen a 06/89/313-011-es vagy a 06/89/313-107-es telefonszámon, vagy a Pápai Rendőrkapitányság ügyeletén.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-09 12:51:02

Játékelemeket vásároltak az Igali főzőversenyen befolyt adományból


ajánlott cikk főképe

2020-02-07 12:18:25

Yanfeng Kft., Hirtenberger Bt., Pápai Hús Kft. - a város legnagyobb adófizetői


ajánlott cikk főképe

2020-01-31 19:02:12

Holnaptól változik a közlekedés rendje a Munkácsy-iskola előtt


ajánlott cikk főképe

2020-02-12 13:55:47

Programokban gazdag év áll az OMLIT és a Gyermekjóléti Alapítvány előtt