Kikapott a Pápai Motax Autó KC


2011-05-08 21:24:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kikapott a Pápai Motax Autó KC főképe
Az NB I/B-s bajnokság rájátszásának ötödik körében a pápai kosarasok visszavágásra készültek. Az a Kecskemét látogatott ugyanis a Városi Sportcsarnokba, akiktől áprilisban 25 pontos különbségű vereséget (89-64) szenvedett Vajda József csapata. Nem kezdett rosszul a Vajda, Fülöp, Ács, Horváth, Feigl kezdő ötössel a házigazdák, az első negyedben öt pontos előnyt harcoltak ki. A második negyedtől kezdve azonban érthetetlen módon szétesett a mieink produkciója, támadójátékunk katasztrofális volt, a büntetőket is gyenge százalékban értékesítettük. A nagyszünet után hiába reménykedtek a drukkerek, szinte lemásolta a második 10 percben mutatott teljesítményét a Pápa, ami mindössze 13 dobott pontban öltött testet. A zárónegyedre már csak futottak az eredmény után Horváthék, el kell ismerni, a kecskemétiek jobbak voltak ma, 59-73-as győzelem tudatában utazhattak haza - igaz ehhez kellett a hazaiak igen gyenge napja is.

Pápai Motax Autó KC – Kecskeméti Főiskola 59-73 (22-17, 12-16, 13-22, 12-18)

Vajda József: Saját magunkat vertük meg, emellett sajnos a játékvezetés is hagyott kívánnivalót maga után, hiszen a vendégek agresszivitása felett szemet hunytak. Kicsit magamat is hibáztatom, mert ha az első negyed csapatát a pályán hagyom, talán más eredmény születik. A támadásaink nagyon gyengék voltak, nem tudtunk betalálni, néhányan kicsit túlpörögtek, öncélúan, öntörvényűen játszottunk. Sajnos a Cegléd ellen mutatott teljesítményünket nem sikerült megismételni, bízom benne, hogy jövő vasárnap 17:30-kor kezdődő Baja elleni hazai bajnoki sokkal jobban sikerül.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-11 20:46:41

Ismét edzésbe álltak


ajánlott cikk főképe

2019-11-18 17:26:34

Nemzetközi galambkiállítás a Sportcsarnokban


ajánlott cikk főképe

2019-10-12 15:36:14

Perutz FC: Folytatódott az idegenbeli sikerszéria


ajánlott cikk főképe

2019-11-12 14:02:31

Darts: A pápaiak nyerték a megyei csapatbajnokságot