Pénteken ismét táncház Pápán


2011-05-09 14:29:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pénteken ismét táncház Pápán főképe
A Hét Csillag Egyesület rendezvényének ismét a pápai Edvy Malom Fogadó ad otthont május 13-án. A muzsikát a pápai Sindő zenekar és az Allegro művészeti iskola tanárai és növendékei biztosítják, a táncot a Tánc Lánc Művészeti Alapiskola táncosai oktatják. A táncház célja, hogy a magyar népzene és néptánc minden mulatni vágyó számára elérhető legyen. A rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt sok szeretettel várnak május 13-án 17:45-től a pápai Edvy Malom Fogadóban – tájékoztatta portálunkat Pintér Péter, az egyesület elnöke. Az egyesület a május 15-ei Civil Majálison is megjelenik, ahol várják azok jelentkezését is, akik interaktív foglalkozásokkal és bemutatóval az egyesület munkájába szeretnének bepillantást nyerni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet