Halászlé Fesztivál a Malom-tónál


2011-05-11 05:32:51  | cikk: Tóth Tamara  | 


Idén is lesz Halászlé Fesztivál május 14-én a Malom-tónál azoknak, akik szeretik a halat kifogni, megfőzni és persze megenni is. A reggel 7 órai kapunyitástól egészen 13 óráig horgászverseny, halászléfőző verseny és focitorna várja az érdeklődőket. A finom ebédek elfogyasztása és zsűrizése után a Megafon Zenei Egyesület műsora következik. Egész nap megtekinthető lesz Tomena György karikatúra kiállítása, a kisgyereket póni-fogatozás és ingyenes ugrálóvár valamint Horváthné Hollenczer Anita zenei műsora várja, a kreatívabbak pedig 11 és 14 óra között Vilma néni kézműves asztalánál ügyeskedhetnek. A kicsit nagyobbakra is gondoltak a szervezők, hiszen Kasza László is bemutatkozik harcművészeti műsorával. A rendezvény látogatása ingyenes, a szervezők még várják főző-és focicsapatok jelentkezését is. A focibajnokság a győztes csapatának nyereménye egy hideg, sörrel teli 30 literes hordó, a halászlé főzőverseny nyertese pedig Forma 1-es belépőt kap a szombati időmérőre. Este 20 órától a Best Zenekar ígér remek báli hangulatot a mulatós kedvű halbarátoknak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-06 21:59:15

Nyílt nap a Közgázban


ajánlott cikk főképe

2019-12-05 20:10:48

Tavasszal készül el a város első intelligens gyalogos-átkelőhelye


ajánlott cikk főképe

2019-10-24 15:47:57

Bébiétel a Teuton lovagrend jóvoltából


ajánlott cikk főképe

2019-10-19 23:50:49

Akiért én sétálok...