Teke: Továbbra is kérdéses az Elmax Vasas sorsa


2011-05-12 11:23:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az Elekthermax Vasas felnőtt tekecsapata a nyolcadik helyen fejezte be az NB I-es pontvadászatot. A kiírás értelmében a pápaiak így osztályozóra kényszerültek, a keleti csoportban szintén nyolcadik helyen végző Kazincbarcikával. Az első mérkőzésen idegenben 6-2-re a kazincbarcikaiak nyertek, a visszavágón az Elmax tekecsarnokában hiába diadalmaskodtak 5-3-ra a hazaiak, a mieink így is kiestek az NB I-ből, igaz egyelőre csak papíron... Elképzelhető ugyanis, hogy a Gyulai SE (NB II Dél-kelet), az Egri Nyomda SE (NB II Észak-kelet) és a Nagymizdó SE (NB II Dél-nyugat) közül egyik alakulat sem vállalja a következő szezonban az NB I-et, ebben az esetben Horváth József csapatának ismét osztályozót kell játszania, ezúttal Szentgotthárd együttesével. A  legutóbbi országos küldöttgyűlésen nem született döntés az ügyben, jelen állás szerint május 23-án ül össze ismét a szövetség, akkor már minden bizonnyal végleges álláspont születik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-26 11:56:38

Közösségi futás, egyénileg


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin