Hivatásos Labdarúgók Szervezete: Három Lombard játékos a legjobbak között


2011-05-12 16:48:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hivatásos Labdarúgók Szervezete: Három Lombard játékos a legjobbak között főképe
A szervezet a hagyományoknak megfelelően idén is megválasztja a 2010/11-es szezon legjobb labdarúgóit, edzőjét és játékvezetőjét. A szavazáson a magyar NB I-es és NB II-es klubok labdarúgói vesznek részt. A jelöltek között három Lombard labdarúgó nevével is találkozhatunk.
A 2010/11. bajnoki év Legjobb kapusa kategóriában a Lombard Pápa kapusa, Szűcs Lajos tavaly az első helyen végzett a rangsorban, a kiváló hálóőrt idén is a jelöltek között találjuk, Csernyánszki Norbert (Paks), Németh Gábor (Vasas), Stevanovic Sasa (Győr), és Vlaszák Géza (ZTE) társaságában.
A legjobb 21 éven aluli játékos kategóriában Takács Péter (Lombard Pápa) is érintett a szavazáson, Balázs Benjaminnal (Kaposvár), Gosztonyi Andrással (Videoton), Lázár Bencével (Újpest), és Tischler Patrikkal (MTK) egyetemben.
A legjobb idegenlégiós címre öten pályáznak, Marek Heniz (FTC), Andre Alves (Videoton), Nikolics Nemanja (Videoton), és Andre Schembri (FTC) mellett bekerült a díszes társaságba a 11 találatnál járó Goran Maric is.

Az ünnepélyes díjátadó gálát május 30-án a Telki Edzőközpontban rendezik.

(hlsz.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-14 16:58:20

Megőrizte hazai veretlenségét a pápai kosárcsapat


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 11:01:41

Diákolimpia elődöntőre készülnek karatékáink


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 14:44:33

A második félidőben fordított a Győr


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 16:03:02

Tollaslabda: Területi diákolimpia