Növényeket ültettek a Weöresben


2011-05-12 19:03:52  | cikk: mo  | 


Növényeket ültettek a Weöresben főképe
Tujákat, petúniákat és két nyírfát ültettek ma délután a napközisek a Weöres Sándor Általános Iskola előterében. Az intézmény ugyanis jelentkezett a Fogadj örökbe egy közterületet! elnevezésű felhíváshoz, erősítve ezzel a gyerekekben a felelősségtudatot, a gondoskodás fontosságát.
A Weöres iskolában nem volt könnyű örökbe fogadni egy területet, hiszen az intézmény környezetét egy kertészeti vállalkozás tartja rendben. A Városgondnokság segítségével azonban célba ért az iskola. Az épület főbejárata előtt a gyerekek két kőedénybe ültettek egynyári növényeket és tujákat. A Wesselényi utcai oldalon pedig két nyírfát helyeztek el a diákok. Horváth Attila, az iskola igazgatója úgy fogalmazott, intézményük oktató-nevelő munkát folytat. Az oktatás a fő színtere az iskolának, ám a nevelő munkának ez a megmozdulás szép példája lehet. A lényeg, hogy a diákok élvezzék saját környezetüket. Ez akkor valósul meg, ha az esztétikus. Ha pedig ők tesznek azért, hogy esztétikus legyen, akkor talán gondoskodni fognak a növényekről a jövőben is – tette hozzá az igazgató.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-14 13:16:15

Birtokukba vették az új KRESZ parkot a Szivárvány ovisok


ajánlott cikk főképe

2020-02-02 19:15:58

Mátyás és a bolondkirály


ajánlott cikk főképe

2019-10-14 21:18:01

Marton Sándor: Köszönöm azoknak, akik rám szavaztak


ajánlott cikk főképe

2020-01-28 21:36:08

Magyar emlékek Bajorországban