Kliniko-pathológiai konferencia a kórházban


2011-05-12 19:55:12  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Kliniko-pathológiai konferencia a kórházban főképe
Kliniko-pathológiai konferenciára invitálták a pápai Gróf Esterházy Kórház dolgozóit és a háziorvosokat az újból elindított és átalakított tanácskozásra a kórház könyvtárába.
Dr. Vörös Ibolya főigazgató köszöntőjében kiemelte, hogy régebben bizonyos időközönként összehívták az orvostársadalmat és a felmerülő, problémás esetekről diskuráltak. Ezt a régi hagyományt szeretnék ismét életre kelteni, amelynek ez a mai alakalom volt az első összejövetele.
Dr. Vargha András radiológus osztályvezető főorvos és dr. Sipos Gábor patológus osztályvezető főorvos voltak, akik felvállalták a ma délutáni konferencia szervezését.
Elsőként dr. Vargha András Korszerű gyógyítás-interdiszciplináris team munka napjainkban címmel tartott előadást, majd  Kliniko-pathológia? Radio-pathológia? Kliniko-klinikológia? Új személet az orvosi munkában címmel dr. Sipos Gábor beszélt a megjelenteknek.
Az előadások után két esettanulmány következett, amikor is szakmai problémákat, és az ezekre való megoldásokra keresték a válaszokat a doktorok egy többszörösen eltüntetett bőrlézió és egy ritka vékonybél tumor betegségen keresztül.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-10 19:56:03

Koncertek, kórusok, táncosok és fényfestés - közeleg a harmadik adventi hétvége


ajánlott cikk főképe

2019-10-05 23:11:20

Robotok a vörös bolygón


ajánlott cikk főképe

2019-10-06 20:56:09

Nemzetközi kórusfesztivál Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-10-25 21:45:11

40 éves a Fenyveserdő Bölcsőde


PÁPA időjárás