A Várkastélyban tartotta megyei választmányi ülését a Jobbik


2011-05-15 18:15:34  | cikk: mo  | 


A tegnapi demonstrációt követően a Jobbik Magyarországért Mozgalom Veszprém megyei szervezetei az Esterházy-kastélyban tartották megyei választmányi ülésüket. A választmányi ülést megtisztelte jelenlétével Szabó Gábor pártigazgató, az Országos Választmány elnöke is. Szabó Gábor személyesen tolmácsolta az országos vezetés köszönetét. Úgy fogalmazott, köszönet illeti a megyei vezetést, hogy az "ellenszélben" is folyamatosan építi a mozgalmat a megyében, majd országos ügyekről tájékoztatta a résztvevőket.
A választmányi ülésen elhangzott, június hónaptól indul útjára országos szinten a Bar!kád című újság tiszteletpéldányainak kipostázása és a nyár közepén indul be a Jobbik kéthavonként, 1 millió példányszámban megjelenő újságjának gyártása.
Az ülésen szó esett a választókerületek és helyi szervezetek anyagi támogatásáról, majd stratégiai kérdésekről döntöttek a megjelentek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-03 20:18:06

Megérkeztek Kínából az arcmaszkok


ajánlott cikk főképe

2020-04-20 14:56:30

Újabb védőfelszerelések a kórháznak és a mentőknek


ajánlott cikk főképe

2020-06-28 15:24:06

90. születésnapján köszöntötték Takács Károlynét


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 22:50:30

Harsonakvartett a meglepetés koncerten