Győzelemmel búcsúzott a Pápai Motax Autó KC


2011-05-15 21:26:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelemmel búcsúzott a Pápai Motax Autó KC főképe
Az NB I/B-s kosárlabda bajnokságban sikerült orvosolnia a pápai csapatnak a múlt heti, Kecskemét elleni kisiklást. Akkor a mieink gyenge napot fogtak ki, a lefújást követően pedig fogadkoztak a játékosok, miszerint a Baja ellen bebizonyítják, nem véletlenül végeztek az alapszakasz ötödik helyén és értek el megsüvegelendő eredményeket a rájátszás során. A fiúk betartották amit ígértek, hiszen ezen az estén a jó védekezés remek támadójátékkal párosult, így végig vezetve 13 pontos, 81-68-as győzelemnek tapsolhattak a kilátogató hazai szurkolók. Vajda József szerint a közönséggel karöltve csapata sikeres szezont tudhat maga mögött.
- Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani annak a sok szurkolónak, akik ellátogattak a mai meccsre is, és hangosan buzdítottak minket, felemelő érzés, hogy akkor is mellettünk állnak, amikor nem megy a szekér. Múlt héten fáradtan játszottunk és túlságosan nyerni akartunk, ez lehetett a baj. Ma viszont a fiatalos lendületnek is köszönhetően nagyon magabiztos és jó játékkal sikerült nyerni, örülök, hogy végig tudtam a csapatot rotálni, mindenki odatette magát. A szezont sikerként értékelem, hiszen az alapszakaszban jól teljesítettünk, legyőztük a TF Hegyvidéket, a Veszprémet és a Sopront is, és még akkor is hoztunk meccseket, amikor legjobbjaink Jarosevits Róbert és Szupper Péter nem tudtak a rendelkezésünkre állni. Két hiányérzetem van, az idegenbeli Kozármisleny elleni meccs és a múlt heti Kecskeméttől elszenvedett vereség. Sok türelem kell a fiatalokhoz, de tehetségesek, ezért megéri a befektetett munka, a jövőt illetően még nem tudok mit mondani.

Pápai Motax Autó KC – Bajai Bácska FKE 81-68 (16-10, 19-14, 25-20, 21-24)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-03 16:30:45

Két góllal nyert Pápán a Nagykanizsa


ajánlott cikk főképe

2019-10-09 10:44:11

Döntetlen hazai pályán


ajánlott cikk főképe

2019-10-15 12:25:13

Nehéz kezdés után magabiztos győzelem


ajánlott cikk főképe

2020-02-16 21:22:58

Legenda lett Ázsiában a Lombard Pápa korábbi játékosa