Hatot vágott a Lombard II


2011-05-15 21:37:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hatot vágott a Lombard II főképe
Az NB III-as bajnokság sereghajtója, a Kőszeg látogatott Pápára a pontvadászat 26. fordulójában. A Lombard II-nek a kötelező győzelem kategóriájába tartozott a három pont begyűjtése még akkor is, ha a csapat vezetőedzője Nagy Mihály betegsége miatt egész héten nem tudott edzést tartani. A pápai szakvezető a kezdő sípszót megelőzően úgy vélekedett, lesz mit megbeszélnie a játékosokkal, mert kollégái elégedetlenek voltak a heti edzésmunka minőségével és néhány játékos mentalitásával. A mieink visszajátszók nélkül várták a kezdő sípszót, Nagy Mihály a Kovács – Domján, Wéninger, Karácsony, Borsos – Perics, Dóczi, Kaszás – Csepregi, Somogyi, Megyesi P. felállással vágott neki a derbinek, csereként pedig Horváth Tamás mellett egy újabb saját nevelésű játékos, a 17 éves Enyingi Marcell mutatkozhatott be a felnőttek között. A hazaiak egy pillanatig sem hagytak kétséget a mérkőzés kimenetelét illetően és szép gólokat lőve fél óra alatt eldöntötték a mérkőzést. A második félidőben gólhelyzetek sokaságát szórakozták el és ennek köszönhető, hogy nem lett nagyobb arányú a győzelem.

Lombard Pápa II – Kőszeg 6-0 (5-0) G: Csepregi 3, Somogyi, Karácsony, Megyesi P.

Jó: az egész hazai csapat, Csepregi a mezőny legjobbja

Nagy Mihály: Ilyen arányban bármilyen osztályban és bárki ellen dicséretes a győzelem, de egyáltalán nem vagyok elégedett. Sokszor felelőtlenül, az ellenfelet lebecsülve védekeztünk és hanyagul fejeztük be a támadásainkat. Azért vagyok ennyire kritikus, mert még négy nagyon kemény mérkőzés vár ránk és azokba ez nem fér bele.

További eredmények:
Sopron – Celldömölk 5-0
Várpalota – Bük 0-4
Hévíz – ZTE II 2-1
MTE 1904 – Csorna 1-0
Répcelak – Balatonfüred 1-1
Sárvár – Lipót 2-0

A bajnokság élmezőnye:
1. Sopron 61 pont
2. Lombard II 58
3. Hévíz 57
4. MTE 1904 46
5. Sárvár 44

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-19 12:09:41

Ismét lehet pápai érdekeltség az Év sportolója gálán


ajánlott cikk főképe

2019-10-29 20:44:50

Három arany az úszóknál


ajánlott cikk főképe

2019-11-10 19:16:38

Hatgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 17:36:41

Eredményes évet zárt az Első Magyar Polgári Lőegylet