Erőemelő és fekvenyomó magyar bajnokság: Taroltak a pápaiak


2011-05-16 19:12:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Erőemelő és fekvenyomó magyar bajnokság: Taroltak a pápaiak főképe
Több mint 300 résztvevővel zajlott múlt hétvégén Érden a Hungarian Powerlifting Congress Országos Erőemelő és Fekvenyomó Bajnokság. A két nap során előbb a fekvenyomók, majd az erőemelők mérték össze tudásukat. A verseny érdekessége volt, hogy a közelgő egri Európa-bajnokság miatt külön kategorizálták a raw ruha nélküli fekvenyomókat és a speciális ruhában nyomókat. A pápai Pannonia Power SE csapata kiválóan szerepelt, hiszen nyolc első, két második és két harmadik helyet szereztek. Ezekkel az eredményekkel mindegyik versenyző kvalifikálta magát a júniusi GPC Európa-bajnokságra – tájékoztatta honlapunkat Farkas Tamás, az egyesület elnöke.

Eredmények:
Fekvenyomás (nők)

1. Szabó Anna (48 kg)

1. Horváth Kinga (60 kg)

1. Nagy Rita (67, 5 kg)

1. Horváthné Balogh Piroska (75 kg)

3. Kovács Ivett

Női abszolút
1. Horvátné Balogh Piroska
2. Nagy Rita

Fekvenyomás (férfiak)

1. Böröczky Péter (56 kg)

3. Feigl István (110 kg)

1. Balázs Szabolcs (125 kg)

Erőemelés (nők)

1. Szántó Erika (56 kg)

Erőemelés (férfiak)

2. Lombosi János

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-17 19:15:57

Eredményes évet zárt a PAC


ajánlott cikk főképe

2019-10-16 11:25:34

Kispályás foci: Nagygyimót már bajnok


ajánlott cikk főképe

2019-10-27 17:36:50

Balul sikerült hazai bemutatkozás


ajánlott cikk főképe

2019-11-04 19:00:30

Kevés hiányzott a fordításhoz