Majális a Munkácsyban


2011-05-17 19:41:15  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Majális a Munkácsyban főképe
A Munkácsy Mihály Általános Iskolában hagyomány, hogy minden évszakban, különböző ünnephez kötődően a napköziseknek klubdélutánt szervez az iskola. Így történt ez ma is, amikor a tavasz jegyében telt a délután. A játékos programon ügyességi és kézműves feladatok vártak a közel 200 napközisre. A gyerekek tehát próbára tehették magukat célba dobásban, nyuszi ugrásban, malomjátékban. Az ügyes kezű tanulók csákót hajtogathattak, lepke röptetőt és könyvjelzőt készíthettek a tanító nénik segítségével.
A majális jegyében tartott jó hangulatú délután a Spartacus pályán zajlott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-04 16:17:46

Harmincan karanténban, száz kisgyermek óvodában - járványügyi helyzet legfrissebb pápai adatait ismertette a polgármester


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 13:48:56

Csökkenő karanténszám, növekvő óvodai létszám - dr. Áldozó Tamás polgármester a városi járványhelyzetről


ajánlott cikk főképe

2020-04-20 16:14:45

47 karantén van érvényben városunkban


ajánlott cikk főképe

2020-05-20 22:12:01

Elkészült a víztorony tetőszigetelése