Esterházy-címeres üvegpoharak a kastélyban


2011-05-18 10:24:22  | cikk: mo  | 


Esterházy-címeres üvegpoharak a kastélyban főképe
A világszerte ismert és elismert Veszprém megyei üvegipari vállalkozás, az Ajka Kristály Kft. vezérigazgatójával kötettett ma délelőtt együttműködési szerződés az Esterházy-kastélyban elhelyezett, a főúri család címerével ellátott üvegtárgyak bemutatása kapcsán. Dr. Áldozó Tamás polgármester köszönetét fejezte ki a támogatásért, majd elmondta, az üvegtárgyak, melyek hű másolatai a korábban itt használt eszközöknek, méltó módon idézik meg a barokk világ szépségét, egykori fényét. A polgármester hozzátette, bízik abban, hogy az Esterházy-kastély, Pápa, mint márkanév jelent majd annyit a turisztikai piacon, mint amit az Ajka Kristály jelent az üvegáruk  világpiacán. 
Katzer Zoltán, az Ajka Kristály vezérigazgatója az együttműködés kapcsán kiemelte, manufaktúrájuk szakmaiságával szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a pápai kastély eredeti pompájában és szépségében tudja magát megmutatni a látogatóknak. 
- Másrészt pedig szeretnénk megmutatni azt, hogy ezen rendkívül jó minőségű relikviák kópiáit is tudjuk produkálni, amellett, hogy a mai modern művészet és ízlésvilág kihívásainak is eleget tesz az Ajka Kristály Kft. Azt gondolom, hogy ezek a termékek hűen prezentálják azt a szakmai tudást, amely cégünkben megvan és méltó bemutatkozása lesz az idelátogatók számára az Ajka Kristály vonatkozásában.
A vezérigazgató elárulta azt is, a rendelkezésükre álló termékek töredékszériák, így a termékcsaládot iparművészeik egészítették ki. Katzer Zoltán meggyőződése, hogy a kollekció hűen tükrözi az eredeti relikviák vonalait és méltó módon idézik vissza a barokk szépségét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-04 17:00:21

Dr. Áldozó Tamás: A bizottsági helyek elosztása pontosan tükrözi a szavazati arányokat


ajánlott cikk főképe

2020-02-21 13:13:08

A gyermekosztály kapta az egyetemes imahét perselyadományát


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 10:31:31

Népszerű volt a Jégpályák éjszakája Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-02-03 22:33:05

Megtartotta első ülését a hegyekben megalakult részönkormányzat