A kormányt bírálta a Jobbik


2011-05-18 19:56:57  | cikk: mo  | 


A kormányt bírálta a Jobbik főképe
Orbán Imre, a Jobbik Pápai Alapszervezetének elnöke mai sajtótájékoztatóján a kormány eltelt egy évét bírálta. Orbán Imre szerint a Fidesz semmibe veszi a magyar emberek érdekeit, legyenek azok az oktatásban, az egészségügyben vagy éppen a rendvédelemben dolgozók. A 16 százalékos adókulcs bevezetésével a szegény-és középrétegek megnyomorítása zajlik, a munkahelyteremtésre tett országos és helyi ígéretek csődöt mondtak – hangzott el a sajtótájékoztatón.
A Jobbik tisztában van azzal, hogy a korkedvezményes nyugdíjba vonulás lehetőségét felül kell vizsgálni, a törvényeket a munkaerőpiac szabályaihoz, a megváltozott gazdasági és demográfiai helyzethez, a drasztikus életszínvonal romláshoz kell igazítani – fogalmazott a párt helyi elnöke.
- Követeljük Orbán Viktortól, hogy a munkaerő problémákat ne a már nyugdíjjogosultságot szerzett emberek megnyomorításával próbálja orvosolni, hanem kegyeltjeit, a cigányokat terelje a munka világába – mondta el a politikus.
A Jobbik tiltakozik a kormányzópárt diktatórikus politizálása ellen és kijelenti, a Fidesz jelenlegi politizálása messze van a jogállamiságtól – fogalmazott Orbán Imre, majd hozzátette: megítélése szerint ez nem más, mint szabad rablás.  

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-15 11:02:51

Advent Erzsébetvárosban


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 17:54:59

Évértékelő közgyűlést tartott a nyugdíjas egyesület


ajánlott cikk főképe

2019-11-24 21:38:41

Pápai Drámaműhely


ajánlott cikk főképe

2019-12-11 16:23:21

Aki ad, az kap - Cipősdoboz akció a Tarczyban