TE SZEDD!: a civilek is csatlakoztak


2011-05-19 09:08:56  | cikk: mo  | 


A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, valamint a Vidékfejlesztési Minisztérium az Önkéntes Központ Alapítvánnyal együttműködve nagyszabású hulladékgyűjtő akciót szervez 2011. május 21-én. Nem véletlen, hogy az akcióra idén kerül sor, hiszen 2011 az Önkéntesség Európai Éve. A szervezők szeretnék felhívni a figyelmet az önkéntes tevékenységek társadalmi értékeire.

Veszprém megyéből Pápáról jelentkeztek az akcióra a legtöbben, köztük több társadalmi szervezet is. A Civilszerviz Egyesület családi szemétszedési akciót szervez, melynek keretében a Bakony-ér Várkertben futó szakaszát takarítják ki május 21-én szombaton 8.00 órától. A szervezők a zsákokat és kesztyűket biztosítják. Ha valaki a vízi csapathoz szeretne résztvevőként tartozni, amennyiben tud, hozzon magával gumicsizmát és "horgászeszközöket" - adott tájékoztatást Meizner Tibor, a Civilszerviz érdekérévényesítési munkatársa. A szervezők várják a kicsiket, nagyokat, és nagyokat.Találkozó a Várkerti hídnál. Részletekről érdeklődni lehet a 20/288-7572 számon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-14 17:22:46

Szombaton ismét Jégpályák éjszakája lesz


ajánlott cikk főképe

2019-10-10 22:07:42

A pápai zsinagóga a refisek szemével


ajánlott cikk főképe

2019-11-14 12:21:09

Folytatódik a munka a Várdombon


ajánlott cikk főképe

2020-02-18 20:03:12

Emlékállítás a rendszerváltásnak