A születés napja


2011-05-19 19:07:10  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A születés napja főképe
A Jókai Mór Művelődési Központ, a Pápai Kistérségi Népegészségügyi Intézet, a Pápa Városi Védőnői Szolgálat és a Gróf Esterházy Kórház közösen szervezte meg A születés napja Pápán, a megszületés körüli hónapok biztonsága című rendezvényét ma délelőtt a színházépületben.
A megjelent kismamákat dr. Duga Erika kistérségi tisztifőorvos köszöntötte, majd dr. Halász László szülész-nőgyógyász, osztályvezető főorvos tartott előadást Jó közérzet és biztonság az anyaméhben címmel. Ahogy a szakorvos elmondta, nagyon fontos a páciens és az orvos közötti jó kapcsolat, hiszen az egy partneri viszony. Szó esett még a terhesség alatti elhízásról, a helyes táplálkozásról is.
Amit a gyermekek elsősegélynyújtásáról tudni kell… címmel Kürti József mentőállomás-vezető beszélt a balesetek megelőzéséről, az odafigyelésről. Kitért a háztartási balesetekre, a vérzésekre, az égésekre és ezek szakszerű ellátására is.
A rövid szünetben magzati szívhang-hallgatásra, vérnyomás-és testzsír mérésre, és egyéb tanácsadásra nyílt lehetőség.
A program zárásaként a Babák című vidám hangulatú francia dokumentumfilmet tekintették meg az érdeklődők.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-13 21:43:37

Egyirányú lesz a forgalom a Munkácsy-iskola előtt


ajánlott cikk főképe

2019-12-13 18:14:52

Átadták a Mosolydobozokat


ajánlott cikk főképe

2019-09-18 21:36:59

A petőfisek nyerték meg a városi honvédelmi vetélkedőt


ajánlott cikk főképe

2019-09-08 14:01:20

Felhős ég és felhőtlen szórakozás - Borszombaton is fergeteges hangulat


PÁPA időjárás