Bozsik Gyermek Egyesületi Program: Lezajlott a második forduló


2011-05-20 08:54:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bozsik Gyermek Egyesületi Program: Lezajlott a második forduló főképe
Három korosztályban (U7- U9 – U11) rendezték meg a Spartacus pályán a tehetségkutató és foglalkoztató programot. A torna célja széles alapú tömegbázisból felszínre hozni és kibontakoztatni a tehetséget. A pápai szervezőinek ősszel és tavasszal egyaránt három-három tornát kell rendezniük, a mostani a második a sorban, szerencsére a jövő nagyreménységeit az időjárás is kegyeibe fogadta, így szikrázó napsütésben húzhattak csukát. A három korosztályt a szokásoknak megfelelően két csoportba osztották, előbb Nemesszalók, Vaszar, Mihályháza és Pápakovácsi mérkőzött meg egymással, majd a Kilián DSE, Városlőd és a PELC két csapata következett.
- A Bozsik Programban igazából nincs jelentősége az eredménynek – mondta Pődör Ákos. A cél az, hogy játszanak a gyerekek, élvezzék, hogy remek körülmények között sportolhatnak, mindemellett azért a program végén egyénenként különdíjakat osztunk. A színvonal vegyes, de emelkedő tendenciát mutat, remélhetőleg a későbbiekben is még jobb játékot láthatunk a csapatoktól.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 17:55:31

Egy tucat PELC gól


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-07-29 19:21:01

Sportfelszereléseket kapott a női szakág