Abwo marad Lengyelországban, Maric követi?


2011-05-20 21:14:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A GKS Belchatów otthonában péntek este aratott 2-0-s győzelemmel a Zaglebie Lubin kiharcolta a bennmaradást a lengyel labdarúgó-bajnokság élvonalában, ám magyar szempontból fontosabb hír, hogy a fellélegző klub megtartja a Lombard Pápától kölcsönkapott David Abwót.
Az Igol lengyel portál úgy értesült, hogy a Zaglebie július elsejétől érvényes, három évre szóló szerződésben állapodott meg a nigériai középpályással, és az ügylet keretében a játékost Lengyelországba kölcsönadó Lombard Pápa nagyjából 150 ezer euróval gazdagodik.
A portál szerint játékával a kezdetben szkeptikus szurkolókat is meggyőző Abwóhoz hamarosan újabb pápai légiós csatlakozhat: a Zaglebie tanulmányozza Goran Maric szerződtetésének lehetőségét - írja az nso.hu.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-06 12:12:24

A Balla DSE sportolói is ott lesznek az Év Sportolója Gálán


ajánlott cikk főképe

2019-12-14 17:15:31

100 pont fölé jutva nyert a Concordia Motax KC Pápa


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 16:46:56

Nyárádra került a Takácsi kupa


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 15:46:26

Hosszabbításban győzte le a listavezetőt a Concordia Motax KC