Véber még egy évet marad, ha az Újpest hívja, távozhat


2011-05-23 13:29:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véber még egy évet marad, ha az Újpest hívja, távozhat főképe
Múlt héten a Lombard Pápa tulajdonosa Bíró Péter, és a csapat szakvezetője, Véber György  megállapodott a közös folytatásról. Véber csak abban az esetben távozik, ha az a klub hívja a vezetőedzői székbe, amelyiknek mai napig emblematikus figurája.
- Még egy évet maradok Pápán, hiszen megállapodtam a hosszabbításról Bíró Péterrel – mondta a tréner. – Kezet fogtunk, ez nálunk egy szerződéskötéssel ér fel. Egy dologban azonban megállapodtunk: ha a jövőben bármikor hív az Újpest, akkor a tulajdonos elenged. Ez a megkeresés most nem aktuális, de egyébként nemrégiben valóban felmerült a nevem Újpesten. Még a tavaszi szezon előtt volt téma az esetleges visszatérés, amikor az is benne volt a levegőben, hogy az esetlegesen távozó Mészöly Géza helyét én venném át. Akkor annak tudtommal vegyes volt a fogadtatása, de ez már a múlt, most a Pápa következő éve foglalkoztat. Én nagyon elégedetlen vagyok az idei szezonnal, jobb eredményben reménykedtem. A 25. fordulóig nem is volt gond, a 7. helyen álltunk, amivel elégedett lennék, de visszaestünk a végére. Ettől függetlenül lehet, hogy fura, amit mondok: de ennek a csapatnak is járna az ünneplés, egy kis szívélyes fogadtatás a főtéren. Kis város csapata vagyunk, voltak nehézségeink, ennek ellenére simán összejött a bentmaradás, pár napja Garami József mondta épp nekem, hogy sokan nem is tudják, mekkora dolog az, hogy a Pápa NB I-es maradt, és én ezt tőle nagy elismerésként veszem. Szeretnénk a jövőben feljebb lépni, van is egy szándéknyilatkozat a tulajdonos úrtól, hogy megerősíti a csapatot, még ha tudom is, Pápára nehéz jó játékosokat odavinni, hiszen minden magyar játékos nagyon megnézi, hova igazol. Nyilván nem lehet mondjuk az európai kupaszereplés kiharcolása a cél, de ennél szeretnénk előrébb végezni – tette hozzá Véber.
(Forrás: pepsifoci.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-27 17:36:50

Balul sikerült hazai bemutatkozás


ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-12-14 19:50:33

Negyedik helyen telel a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-01-15 19:21:11

Körzeti úszó diákolimpia