„Múlnak a gyermekévek…” - Évzáró a Csókai Óvodában


2011-05-23 20:38:22  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Múlnak a gyermekévek…” - Évzáró a Csókai Óvodában főképe
Ma és holnap délután tartják a Csókai Óvoda négy csoportjának évzáró, illetve ballagási műsorát. A gyerekek már napokkal ezelőtt izgatottan készültek a programra. A 25 fős Sün csoportban ma délután tartották a búcsúztatót, amikor is a kis-, középső- és nagycsoportosok kedves összeállítását láthattak a hozzátartozók.
- Óvodánkba idén összesen 20 nagycsoportos kisgyermek jár, akik szeptembertől már iskolások lesznek. Ezért az óvó nénikkel egy ceruzát, radírt és egy-egy füzetet ajándékoztunk nekik, amelyen a csoporttársak fotói szerepelnek - mondta el Rajki Ervinné óvodavezető helyettes.
A színes műsor zsúrral zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-24 12:53:29

Látogatószámban gazdag évet zárt a Kékfestő Múzeum


ajánlott cikk főképe

2019-12-14 08:42:53

Adventi hangverseny a német nemzetiségi önkormányzat szervezésében


ajánlott cikk főképe

2019-10-28 23:33:27

Reagált és értékelt Grőber Attila


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 22:34:43

Robotika kiállítás és bemutató