Aquatlon: Kertész Réka országos bajnok!


2011-05-24 13:39:21  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: kertesza.freeiz.com  | 


Aquatlon: Kertész Réka országos bajnok! főképe
Százhalombattán 46 klub, több mint félezer fiatal triatlonistájának részvételével rendezték az idén hatodik alkalommal kiírt NSI Aquatlon Országos Döntőt. A versenyzők négy korcsoportban, úszásban és futásban mérték össze erejüket. Az eseményt második alkalommal rendezte a százhalombattai VUK SE triatlon szakosztálya. A megyei versenyek után igazolt és néhány amatőr versenyző bizonyíthatott az országos döntőn, a legfiatalabb versenyzők 100 m úszásban és 1000 m futásban mérték össze erejüket, a nagyobbak 200 és 1500, 400 és 2000, illetve 800 és 3000 métert úsztak és futottak.
- A triatlon szövetség kemény szabályokat alkotott az idei szezonban, mind a távok, mind a nevezések tekintetében – mondta Kertész Attila - csak igazolt és az igazoltak számának 10 százaléka nem igazolt versenyzőként vehetett részt. Ez azt jelenti, hogy minden egyesület elindíthatta az igazolt versenyzőit + 10 százalék nem igazolt, de a Magyar Triatlon Szövetségnél regisztrált triatlonistát. Mivel a pápai sportolók nem igazolt triatlon versenyzők, és Pápán nem működik triatlon klub, ezért ismerettségünk révén indulhattunk más egyesület igazolt versenyzői mellett. Kertész Réka a Dabasi SZSE-, míg Horváth Gábor a Százhalombattai VUK SE színeiben állt rajthoz, mivel a megyei döntőn remekül teljesítettek, első helyen végeztek. Kertész Réka országos bajnoki címet szerzett serdülő korcsoportban (800 m úszás - 3 km futás), míg Horváth Gábor a gyermekeknél 7. helyezést ért el (400 m úszás - 2 km futás).

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-07 19:05:04

Sakk: Győzelemmel indult a bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 09:58:57

Elhunyt a kenukirály


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 10:06:04

Kiütéses siker


ajánlott cikk főképe

2020-01-04 17:50:51

PELC ezüst a tél első tornáján