Gyermeknapi ajándékokkal segítik a lábadozást


2011-05-25 11:01:00  | cikk: mo  | 


Gyermeknapi ajándékokkal segítik a lábadozást főképe
Kevés gyermek örülhetett a Megújulás Klub ajándékainak ma délelőtt. Szerencsére szinte üres a gyermekosztály a Gróf Esterházy Kórházban. Ennek ellenére az emlőműtött hölgyeket összefogó klub tagjai nagy lelkesedéssel hozták el gyermeknapi ajándékaikat a kis betegeknek. A gyermekosztályon egy kisfiú válogathatott a kisautók, plüssállatok és finomságok között. A Megújulás Klub minden évben gyermeknap és Mikulás alkalmával meglepi az osztályon ápolt betegeket, hogy így tegye elviselhetőbbé számukra a kórházban töltött lábadozási időt. 
- A klub nagy többsége nagymama, ezért sokan átéltük már, hogy gyermekünk, vagy unokánk kórházba került. A kórháztól való félelmüket szeretnénk oldani ezzel a kedveskedéssel – fogalmazott Hörömpöly Imréné, a klub vezetője.
A klub költségvetése nem engedné meg, hogy az adományokat abból a keretből vásárolják meg a tagok. A hölgyek saját költségen vásárolják meg a gyümölcsöt, csokoládét, üdítőt és gyűjtik össze a játékokat, plüssfigurákat, amelyek aztán nagyban hozzájárulnak a gyermekek gyógyulásához. A Megújulás Klub tagjai a fül-orr-gégészeti osztályra is felmentek, hiszen ajándékaikkal ott négy műtött kisgyermek lábadozását tehették elviselhetőbbé.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-06 15:33:54

Libaételek, újborok, szórakoztató programok - Hétvégén Szent Márton-napi Újbor Ünnepe


ajánlott cikk főképe

2019-10-13 18:52:20

Pápán tartották a megyei német nemzetiségi gálát


ajánlott cikk főképe

2019-08-25 14:07:51

1Úton zarándokoltak az édesapákért


ajánlott cikk főképe

2019-10-05 13:32:28

Megjelent a Fidesz választási kiadványa


PÁPA időjárás