A Bakonyerdő lezártnak tekinti a hétvégi bajnokin történteket


2011-05-25 18:07:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Négy nappal a Bakonyerdő Pápa – Celldömölk ifjúsági kézilabda mérkőzés lefújását követően sem nyugszanak a bajnoki során kirobbant indulatok. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az első félidő utolsó másodperceiben a vendégek játékosa, Somlai Zoltán szándékosan fellökte Róth Gábort, a hazaiak irányítóját, amiért a bíró két percre kiállította Somlait. A nyugalom azonban nem tartott sokáig, „köszönhetően” a csapatot elkísérő vendég drukkereknek, akik az eset kapcsán vitába keveredtek a nézőtéren a hazai játékos hozzátartozóival. Az események odáig fajultak, hogy az egyik vendég férfi „drukker” megpofozott egy pápai hölgyet(!), amiért a hazaiak elégtételt vettek. Közben megérkezett a celli játékos is, aki bekapcsolódott a bunyóba, amiért a játékvezető piros lappal kiállította. Végül a rendezőknek ki kellett hívni a rendőrséget. A celli szurkolók természetesen más véleményen vannak, álláspontjukat információink szerint a napokban a megyei napilap hasábjain közlik. A Bakonyerdő Pápa csapata a későbbiekben nem kíván ezzel kapcsolatban nyilatkozni, lezártnak tekintik az ügyet, hiszen hosszú évekre visszamenően semmilyen pápai rendbontás nem volt sem a pályán, sem azon kívül. Az ügyben garázdaság vétsége megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Pápai Rendőrkapitányság.

A mérkőzést egyébként 28-21-re a Bakonyerdő nyerte, a Celldömölk pedig búcsúzott az NB II-től…

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-04 10:31:44

Perutz FC: Hazai pályán is meggyőző lesz a csapat?


ajánlott cikk főképe

2019-11-03 16:30:45

Két góllal nyert Pápán a Nagykanizsa


ajánlott cikk főképe

2019-12-17 19:15:57

Eredményes évet zárt a PAC


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 19:14:22

Nyertek a serdülők