A Tókerti Óvoda évzárója


2011-05-25 20:56:08  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Tókerti Óvoda évzárója főképe
A Tókerti Óvodában tegnap a Margaréta, ma a Tulipán, holnap délután pedig az Ibolya csoportos gyermekek évzáró ünnepségét, illetve a nagycsoportosok búcsúztatóját tartják.
A Tulipán vegyes csoportba összesen 26 kisgyermek jár, ebből 7 kicsi szeptembertől már iskolába fog menni.
- Az idei tanévtől a Tulipán és a Margaréta csoport is csatlakozott a kompetencia alapú oktatáshoz, mivel eddig csak az Ibolya csoport dolgozott ezzel a módszerrel. Kompetencia alapú oktatáson a képességek, készségek fejlesztését, az alkalmazásképes tudást középpontba helyező oktatást értjük. A mai műsorban a pünkösdölés, a lakodalmazás, a vásározás és egyéb népi játékok szerepeltek. Évek óta hagyomány, hogy az évzárón búcsúztatjuk el a leendő elsősöket versekkel, mondókákkal. A ballagó tarisznyába csoportnévsor, ceruza és jegyzetfüzet került - mondta Antalné Ihász Mária óvodavezető.
A ballagás után a nagycsoportos szülői munkaközösség köszönetképpen búcsúzó ovis zsúrt szervezett a gyerekeknek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-29 15:10:20

Online játékok, házhoz megy a könyv - Digitális térben működik a könyvtár


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 16:17:46

Harmincan karanténban, száz kisgyermek óvodában - járványügyi helyzet legfrissebb pápai adatait ismertette a polgármester


ajánlott cikk főképe

2020-05-15 19:26:04

Tapasztalatok a Tapolcáról


ajánlott cikk főképe

2020-05-14 22:53:58

A Duna Művészegyüttes a meglepetés koncerten