„Hívogat az iskola…” - Évzáró a Lila csoportban


2011-05-26 21:13:42  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Hívogat az iskola…” - Évzáró a Lila csoportban főképe
A Szivárvány Óvoda hat csoportjának utolsó évzáróját és nagycsoportos ballagását tartották ma délután.
A Lila, vegyes csoportban az óvónők az évközben tanult versekből, mondókákból állították össze gondosan a műsort. Két mesét mutattak be, A Répa címűt, valamint A Róka meg a nyúl című bábelőadást.
- Óvodánkban már hagyomány, hogy az évzáró ünnepély végén a nagycsoportos gyerekeket elbúcsúztatjuk a kisebbekkel. Az útravaló kékfestő tarisznyába mindig kerül ceruza, jegyzetfüzet vagy radír, ami már az iskolára való felkészülést jelképezi- hangsúlyozta Tunnerné Buzás Éva óvodavezető.
A műsor végén a kicsik virággal köszönték meg az óvó nénik munkáját.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-17 15:35:49

Csak sürgős műtéteket, beavatkozásokat végezhet a kórház


ajánlott cikk főképe

2020-07-02 16:37:39

Ismét várja a látogatókat a zsinagóga


ajánlott cikk főképe

2020-04-03 20:18:06

Megérkeztek Kínából az arcmaszkok


ajánlott cikk főképe

2020-07-09 23:18:25

Pápai rege - Molnár Lajos visszatekintő kiállítása a könyvtárban