Tapolca ellen szerepeltek utánpótlás csapataink


2011-05-26 22:40:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tapolca ellen szerepeltek utánpótlás csapataink főképe
Két mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó utánpótlás bajnokság. A Munkácsy Sporttelepén az U-13-as korosztály, míg a műfüvön az U-15-ös csapat igyekezett itthon tartani a három pontot.

PELC U-14 – Badacsonytomaj-Tapolca 9-1 (Gsz.: Ihász Márk 4, Laki Zakariás, Erdősi Bence 2, Kőhalmi Márton 2)
A pápaiak a 13. helyen álltak a kezdő sípszót megelőzően, Lantai Balázs csapata egy esetleges győzelemmel egy helyet javíthatott volna helyezésén. A mieinknek nincs könnyű dolga, hiszen a pápaiaknak egy évvel idősebbek ellen kell hétről-hétre kifutniuk a pályára. A hazaiak már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát, ráadásul a 44. percben a vendégeknél Horváth Ádám szándékos könyöklés miatt mehetett zuhanyozni, így a második játékrészben további hat gólt rámoltak be az ellenfél kapujába, végül magabiztos pápai győzelem született.

Lantai Balázs: Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk, a helyzetkihasználáson - annak ellenére, hogy kilenc gólt lőttünk – van még mit javítani. Tavasszal sok pontot nem szereztünk, ennek ellenére úgy vélem, a védekező játékunk javult, már harmadik éve dolgozunk együtt a fiúkkal, és a fejlődésük töretlen. Ez a győzelem erőt és hitet kell, hogy adjon a későbbiekre nézve. Idén még egy évvel idősebbek ellen kellett felvenniük a harcot, jövőre azonban több meccsrutinnal, azonos képességű és azonos korú játékosok ellen kíváncsi vagyok milyen eredményeket fogunk elérni.

PELC U-12 - Badacsonytomaj-Tapolca 2-3 (Gsz.: Hujter László, Nagy Bence)
Az őszi mérkőzésen 1-0-s hazai siker született, a visszavágás lehetősége is hajthatta Horváth Imre csapatát. A vendéglátók jól kezdték a meccset, méltó ellenfelei voltak a Tapolcának, sajnos azonban az első félidő hajrájában két elkerülhető gólt kaptak, így nehéz helyzetből várhatták a folytatást. Az 59. percben már 0-3 volt az állás, amikor előbb Hujter László, majd hat perccel később Nagy Bence is betalált 2-3. Sajnos az egyenlítő találatot nem sikerült belőni, ám a pápaiak így is minden elismerést megérdemelnek, méltó ellenfelei voltak az egy évvel idősebb vendégeknek.

Horváth Imre: A korosztályos képzésben a rövidpasszos, egyérintős, kényszerítős játékot próbáljuk gyakorolni, az idei év arról szólt, hogy a védekezésünket mennyire tudjuk stabillá tenni. A bajnokságban vannak sajnos nagyon jó támadójátékot játszó csapatok – Veszprém, Ajka, Haladás - ellenük nagyon keményen kellene játszanunk. Tavasszal nem tudtunk annyi pontot szerezni, mint ősszel, de egyénileg és csapatjátékban sokat fejlődtünk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-22 17:25:32

Továbbjutott a Perutz a kupában


ajánlott cikk főképe

2019-10-24 16:49:25

Közvetlen riválisához utazik a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 14:53:35

1500 táncos, 400 produkció


ajánlott cikk főképe

2019-10-09 11:39:38

Darts: Lezárult a ligaverseny