„Húzd meg jobban…” – kötélhúzó versenyre várják a kistérség csapatait


2011-05-27 11:36:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


„Húzd meg jobban…” – kötélhúzó versenyre várják a kistérség csapatait főképe
A Jókai Mór Művelődési Központ az idei XXI. Pápai Játékfesztivál keretein belül első alkalommal rendezi meg a Bajvívó téren a Pápai kistérség csapatainak kiírt kötélhúzó versenyét. A szervezők minél több község kollektívájának jelentkezését várják. A díjazás rendhagyó, hisz a győztes csapat saját faluja ifjúságának összes 10-14 éves tagját juttathatja 10-10 alkalmas belépőhöz július hónapra a Pápai Várkertfürdőbe, így a falu sportos felnőtt tagjai segíthetik a falu ifjúságának egészséges életmód felé terelgetését. Egy csapatban 10 fő (5 felnőtt, 5 gyermek) szerepelhet.
Nevezni június 4-én, 11 és 14 óra között a helyszínen (Bajvívó tér –Várkerti parkoló mellett) lehet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 11:01:41

Diákolimpia elődöntőre készülnek karatékáink


ajánlott cikk főképe

2019-12-19 20:14:32

Jók között a legjobbak - Jó tanuló, jó sportoló díjátadó


ajánlott cikk főképe

2019-10-20 17:05:29

Tovább tart a hazai átok, megint otthon bukott a Perutz