Pikáns mérkőzés előtt a Lombard II


2011-05-28 14:52:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pikáns mérkőzés előtt a Lombard II  főképe
Vasárnap 17 órától az NB III-as bajnokságban a második helyezett Lombard II a pontvadászat hatodik helyén álló Balatonfüred együttesét látja vendégül. A vendégeknél több ismerős névvel találkozhatunk a keret böngészésekor, Szabó Attila, Bognár Péter, Marosvölgyi Tamás és a csapat vezetőedzője, Lantai Balázs is egykoron szép sikereket ért el Pápán. A Lombard II-nél sérülések, betegségek fájdítják Nagy Mihály vezetőedző fejét, a hazaiak mestere szerint éppen ezért nem ők a mérkőzés esélyesei.
- Ez a hetünk arról szólt, hogy mennyien leszünk a hétvégén. A felnőtt keret szabadságon van, tehát az ott edző fiatalokra már nem számíthatok, Peric eltiltott és van nyolc sérült, akik közül talán három lesz játékra képes. Ezek a sérülések kivétel nélkül a műfű, és a mostanában egyre keményebb talaj okozta ízületi problémák, amik nagyon nehezen gyógyulnak. Maga a néhány edzés kihagyása nem okoz problémát, mert edzettek annyit, hogy jó állapotban legyenek, csak kérdés, hogy fájdalommentesek lesznek-e. Az egységes rutinos vendégek a mérkőzés esélyei, de mindent meg fogunk tenni, hogy megnyerjük a mérkőzést.

A 28. forduló további párosításai:
Badacsonytomaj-Tapolca – Csorna
Hévíz – Lipót
Büki TK – Celldömölk
Várpalota – Kőszeg
Sopron – ZTE II
Sárvár – MTE 1904
Répcelak – Haladás II

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-09-18 09:57:46

Nincs fertőzött a Perutz FC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben