Triatlon: NSI utánpótlás megyei döntő


2011-05-29 22:15:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: kertesza.freeiz.com  | 


Triatlon: NSI utánpótlás megyei döntő főképe
A megyei döntő célja a sportág népszerűsítése és versenyzési lehetőség biztosítása mellett az volt, hogy eldöntsék, kik képviselhetik a megyét a június 11-ei, országos olimpiai döntőn, melynek idén Martfű ad otthont. Hat korcsoportban több mint 50-en úsztak, kerékpároztak és futottak a szervezők által meghatározott távon. A triatlon Pápán nem tartozik a népszerű sportágak közé, igaz a futás és az úszás külön-külön sokakat mozgat meg, de a szervezett keretek közötti kerékpározás még gyerekcipőben jár. A mai nap is bizonyította, hogy az állóképességi sportágaknak van létjogosultságuk – vélekedett ifj. Szabó Sándor, a Versenybíróság elnöke.
- Minden korcsoportban volt indulónk, szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk, baleset sem történt, a Várkertfürdő és környéke ideális helyszín volt a verseny megrendezéséhez, így elégedettek lehetünk. A versenytávok is teljesíthetőek voltak, az I-II. korcsoportra 50 m úszás, 2 km kerékpározás, 1 km futás, a III. korcsoportra 200 m úszás, 4 km kerékpározás, 1 km futás, a IV. korcsoportra 300 m úszás, 8 km kerékpározás, 2 km futás, az V-VI. korcsoportra 500 m úszás, 12 km kerékpározás, 3 km futás várt. Így a tanév végén nehéz mozgósítani a gyerekeket, de akik eljöttek, becsületesen teljesítették a távokat. Bízom benne, hogy az innen továbbjutók az országos döntőn az amatőrök között meg fogják állni a helyüket.

Eredmények itt!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-26 14:57:42

Hetet lőtt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 18:54:07

Fontos hazai kosársiker


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 14:53:35

1500 táncos, 400 produkció


ajánlott cikk főképe

2019-12-17 19:15:57

Eredményes évet zárt a PAC